maanantai 9. kesäkuuta 2014

Huone pihalla

Mies on ihmeissään, kun pihalle on ilmestynyt huone. Hän kysyi, olenko sisustanut meille huoneen, jossa ei ole seiniä. Huonetta en ole sisustanut, mutta olen värkännyt plantaasin, joka pikkuhiljaa laajenee. Mies on siinä mielessä oikeassa sisustuspuheissaan, että plantaasilta löytyy tuoli... pöytä ja sänky vielä puuttuvat. Onhan plantaasilla toki myös kasvejakin, persiljaa, timjamia, sitruunatimjamia, basilikaa, salaattia, valkosipuliyrttiä, erilaisia kesäkukkia, kesäkurpitsaa...ja lisää on tulossa.

Onkos tämä nyt sitä shabby chiciä...shabby chic - hienostunut ilmaisu asioille, jotka ovat ihanasti rempallaan. Niitä asioita meillä riittää. Mutta ei haittaa...meillä ei pönötetä!

Rempallaan...kuunnelkaapa ystävät Vesku Loirin versio tästä ihanasta romanttisesta jenkasta. Pääsette tunnelmiin, missä meidän möksällä blondin rakennelmien keskellä eletään.

https://www.youtube.com/watch?v=WmwifaAkhuo

3 kommenttia:

  1. Ai että sä jaksat touhuilla. Mun viherpeukalo on niin keskellä kämmentä. Onneksi voi ihailla muiden taitoja.

    VastaaPoista
  2. Ai että sä jaksat touhuilla. Mun viherpeukalo on niin keskellä kämmentä. Onneksi voi ihailla muiden taitoja.

    VastaaPoista
  3. Hei Taru! En oikeasti tiedä, missä kohtaa mun viherpeukalo on...kaikkihan on vasta alussa...heinä-elokuussa sitten punnitaan meikäläisen taidot...taidan olla enemmään visuaalinen hömppäilijä.

    VastaaPoista