torstai 16. kesäkuuta 2016

Naapurissa

Rantalomalla. Imen itseeni näitä värejä, aaaah! Sininen taivas muutamalla valkoisella pumpulipilvellä koristeltuna, vaalea hiekka, haalean sininen merivesi, auringon kimallus veden pinnassa ja siellä täällä hiukkanen kesän vihreää. Sielu lepää.

Olemme Pärnussa pikkuisella lomamatkalla. Sää on suosinut...paitsi nyt sataa, siksipä nyt istunkin hotellihuoneessa ja postailen. Ei siis sadekaan haittaa.
Pärnun hiekkaranta muistuttaa mielestäni Floridan rantoja. Täällä on huikean siistiä, paljon virikkeitä lapsille ja sielun ruokaa silmän kantamattomiin. Suosittelen!Laitetaan varpaat santaan ja annetaan ajatusten viedä. Ja nehän vievät. Olen nauranut täällä vatsalihakseni kipeiksi ja kasvojen ihon naurunkyynelistä kireäksi...pelkästään omille jutuilleni. Mies on myös nauranut näille minun blondijutuilleni. Olen kai taas tehostautunut vaaleatukkaisuudessani.


Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. Joskus vain oivaltamisessa kuluu aikaa ja tapahtuu sattumuksia, kompurointia ja jopa lankeamisia, mutta ehkä sen pitää mennäkin juuri niin. Kantapään kautta. Hyvää loppuviikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti